DAGENS LUNCH


MÅNDAG

KÖTT:

Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakad tomat, sotad och smörbakad lök.

VEGETARISK:

Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost.

PASTA:

Linguine carbonara.

SALLAD:

Caesarsallad med kyckling.

Sushisallad med wasabi gravad lax.

TISDAG

KÖTT:

Bangers and Mash ( Salsiccia korv ) potatispuré samt räksallad sky och saltgurka.

VEGETARISK:

Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost.

PASTA:

Linguine carbonara.

SALLAD:

Caesarsallad med kyckling.

Sushisallad med wasabi gravad lax.

ONSDAG

FISK:

Rimmad ,stekt alaska pollock med röd curry och kornbulgur toppad med örter.

VEGETARISK:

Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost.

PASTA:

Linguine carbonara.

SALLAD:

Caesarsallad med kyckling.

Sushisallad med wasabi gravad lax.

TORSDAG

KÖTT:

Fetaostgratinerad rödbetsgratäng med lammfärsjärpar och en myntasallad,

VEGETARISK:

Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost.

PASTA:

Linguine carbonara.

SALLAD:

Caesarsallad med kyckling.

Sushisallad med wasabi gravad lax.

FREDAG

KÖTT:

Dubbelpanerad kycklingbröst med honung och cidersås toppas med friterad spenat.

VEGETARISK:

Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost.

PASTA:

Linguine carbonara.

SALLAD:

Caesarsallad med kyckling.

Sushisallad med wasabi gravad lax.

Salladsbuffé, bröd, dryck & kaffe ingår