DAGENS LUNCH MÅNDAG KÖTT: Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakad tomat, sotad och smörbakad lök. VEGETARISK: Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost. PASTA: Linguine carbonara. SALLAD: Caesarsallad med kyckling. Sushisallad med wasabi gravad lax. TISDAG KÖTT: Bangers and Mash ( Salsiccia korv ) potatispuré samt räksallad sky och saltgurka. VEGETARISK: Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost. PASTA: Linguine carbonara. SALLAD: Caesarsallad med kyckling. Sushisallad med wasabi gravad lax. ONSDAG FISK: Rimmad ,stekt alaska pollock med röd curry och kornbulgur toppad med örter. VEGETARISK: Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost. PASTA: Linguine carbonara. SALLAD: Caesarsallad med kyckling. Sushisallad med wasabi gravad lax. TORSDAG KÖTT: Fetaostgratinerad rödbetsgratäng med lammfärsjärpar och en myntasallad, VEGETARISK: Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost. PASTA: Linguine carbonara. SALLAD: Caesarsallad med kyckling. Sushisallad med wasabi gravad lax. FREDAG KÖTT: Dubbelpanerad kycklingbröst med honung och cidersås toppas med friterad spenat. VEGETARISK: Gnocchi Milanese toppad med riven pecorino ost. PASTA: Linguine carbonara. SALLAD: Caesarsallad med kyckling. Sushisallad med wasabi gravad lax.